Om oss

Närkes Redovisningsbyrå AB är den lilla och personliga redovisningsbyrån som sätter kunden i fokus. Vi vänder oss, som namnet anger, till små och medelstora företag i Närke med omnejd. Vi erbjuder er en komplett lösning för ert företags ekonomifunktion såsom löpande redovisning, bokslut, deklaration, lönehantering och rådgivning.

Våra värdegrunder är kunden i centrum! Vi eftersträvar en nära, personlig och varaktig relation där vi tillsammans hittar den bästa ekonomilösningen  för just ert företag!

Hur vi blev till

Närkes Redovisningsbyrå AB startade i december 2015 med en vision om att vara den lilla och personliga redovisningsbyrån med en förhoppning om att sakta växa med ytterligare någon medarbetare.

Bakgrunden är arbete med redovisning både som anställd i enskilt företag men även hos redovisningsbyråer där variationen med många skilda uppdrag för olika företag är stor.

Steget till ett eget företag kändes efter tid inte långt till förverkligande och en inneboende vision, resultatet är Närkes Redovisningsbyrå AB. Med en god kundbas och ständigt nya inkommande uppdrag är företaget på god väg att uppnå sin vision.

 Vi hälsar er varmt välkommen till oss!